Els Barcelona Gospel Messengers canten a Cardedeu per lluitar contra la desnutrición infantil a Guinea Bissau

Els finalistes del conegut programa de TV3 “Oh Happy Day” oferiran The New Generation, un concert solidari al CECUCA el 29 de desembre a les 18 h. L’ONG AMIC i la Fundació Dr. Ivan Mañero organitzen aquest concert benèfic amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu i l’Obra Social de la Caixa .Ramón Escalé, nascut a Manresa l’any 1959, pianista i compositor de professió, és ja un dels directors de coral més coneguts de Catalunya. Les seves versions juntament amb les veus plenes de matisos dels Messengers han aconseguit encandilar tant al jurat del programa Oh Happy Day com al públic i l’audiència catalana. Amb aquest concert, l’ONG AMIC i la Fundació Dr. Ivan Mañero pretenen aconseguir fons, a través de la recaptació de les entrades venudes, pel projecte de Lluita contra la desnutrició infantil a Guinea Bissau, al mateix temps que es vol sensibilitzar sobre la greu situació que viuen els infants d’aquest petit país d’Àfrica Occidental. Les entrades són a 10 €, si es compren anticipadament a http://www.cecuca-cat/altres-activitats o a 12 € a taquilla, el mateix dia del concert.

El projecte de lluita contra la desnutrició infantil a Guinea Bissau A Guinea Bissau, un dels països més pobres del món, més del 67 % de la població viu per sota del llindar de la pobresa. La majoria de nens només reben un àpat al dia i no sempre prou nutritiu. Els petits agricultors d’aquest país no produeixen suficient arròs per alimentar a les seves famílies. A més, la crisi internacional ha disparat el preu dels aliments bàsics. Aquest augment, ha deixat a moltes persones en condicions d’inseguretat alimentària. Unes condicions que pateixen molt especialment els infants. Per lluitar contra la desnutrició infantil l’ONG AMIC i la Fundació Dr. Ivan Mañero porta a terme diferents actuacions. Una d’elles és ajudar a repartir més de 600 àpats al dia entre els infants més desafavorits de Guinea Bissau: orfes, abandonats, amb risc d’exclusió social o que pertànyen a les famílies més pobres d’entre els pobres. Amb aquest concert es pretén recapatar fons per aconseguir els aliments que necessiten aquests infants.

The New Generation i els Barcelona Gospel Messengersconcert gospel messengers

The New Generations és el nom de l’espectacle que ens presenten Barcelona Gospel Messengers. Es tracta d’una selecció dels temes que han estat assajant i rodant en públic al llarg dels darrers tres anys. Podem trobar-hi algun dels grans èxits de noms consagrats del Gospel Contemporani com Kirk Franklin (Hosanna , My life , my love and all) , Mariah Carey (Jesús). Timothy Wright (I’m a believer), Bazil Meade (Let me wait, Happy are the people), d’altres més tradicionals en la línia dels grans clàssics del gènere (Going up Gonder , Oh happy day) o temes dels grans cors americans com Mississippi Mass Choir, Georgia Mass Choir, Brooklyn Tabernacle, Harlem Cospel Singers i d’altres ( Get excited, I love to praise, Soon and very soon) . Tots els temes han estat arranjats i adaptats per Ramon Escalé.

Anuncios
Categorías: eventos, sensibilizacion | Etiquetas: , , , , , , , , | Deja un comentario

Navegador de artículos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: